donderdag, november 20, 2003

mooi woord
Onderstaand stukje komt uit de Telegraaf van eergisteren. Stond wel een mooi woord in: "anti-receptie". Als het dan over Bush gaat, denk ik al snel: hadden zijn ouders maar gehoord van anti-conceptie. Hadden we dat gelul allemaal niet gehad.

LONDEN - George W. Bush is "waarschijnlijk het grootste gevaar voor het leven op deze planeet dat we ooit hebben gezien". Dit heeft Ken Livingstone, de burgemeester van Londen, verklaard in een interview met The Ecologist Magazine.

De Amerikaanse president Bush begint dinsdag een driedaags staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Livingstone waarschuwt in het vraaggesprek dat het beleid van Bush "ons recht naar de volledige vernietiging zal leiden".

De burgemeester van Londen maakte eveneens bekend dat hij een alternatieve receptie zal organiseren "voor iedereen die niet George Bush is". Voor de 'anti-receptie' zijn pacifisten uitgenodigd, evenals de satirische cineast Michael Moore.

Livingstone laat eveneens weten dat hij Bush niet als president erkent omdat "hij niet officieel gekozen is". Bush werd in 2000 pas 'gekozen' nadat van het Hooggerechtshof alle pogingen moesten worden gestaakt om de stemmen te tellen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat je vind moet je teruggeven: