zaterdag, december 20, 2003

'Donner zij met ons'
Beste meneer Donner, namens alle medewerkers van mijn kartel wil ik u hartelijk bedanken voor de geweldige kerstbonus. Ik ben eigenlijk niet van de afdeling relatiebeheer, maar die mensen worden nu extra ingezet bij het inpakken van de cocaïne. Helaas gaan wel veel grammetjes verloren, omdat onze medewerkers al een week de slappe lach hebben.

Bij ons reisbureau wordt geklaagd over het aantal beschikbare vliegtuigstoelen. Kunt u ervoor zorgen dat het aantal vluchten wordt uitgebreid? We zijn bereid op eigen kosten een Donnerbaan aan te leggen en douanepersoneel aan te leveren voor het onderscheppen van nagelknippers en tandenstokers.

Kloppen trouwens de geruchten dat u de handel in baby's die minder dan drie kilo wegen, wilt negeren? Dat zou natuurlijk prima aansluiten bij het antigeboortebeperkingsbeleid van uw kameraden Bush en de paus. We zijn al druk bezig met het werven van babyslikkers.

Briljant om uw campagne 'Naar een veiliger samenleving' te laten samenvallen met het op straat smijten van uitgeprocedeerde asielzoekers! Alleen mensen die dagelijks hun hele neus volproppen met onze uitstekende producten, zullen deze geniale strategie kunnen doorgronden. Dat betekent nog meer winst, terwijl we door uw Snuif-je-stuk-beleid ook nog onze marketingafdeling kunnen afstoten.

Nu ga ik een briefje aan meneer Wallage schrijven dat God en Allah wat ons betreft zeker bestaan en gebruikmaken van de artiestennaam Donner. Wij overwegen zelfs een eigen munt uit brengen met op de rand 'Donner zij met ons'.


Bron: Raoul Heertje, Parool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat je vind moet je teruggeven: