donderdag, juli 29, 2004

pc frustraties?
Uit de mailing van Computercollectief:

[.....]Die mensen adviseer ik om de frustratie niet op keyboard, joystick en beeldscherm bot te vieren, maar iets te gaan doen om de agressie te leren hanteren. Ga bijvoorbeeld golf spelen. Machtig mooie sport is dat. Eerst ontspan je al je ledematen. Ademhalen vanuit je middenrif. Vervolgens wikkel je je vingers op een ingewikkelde manier om het handvat van je golfclub. Opnieuw ontspannen. Opnieuw diep ademhalen. Je werpt nog een laatste blik richting horizon waar de bal moet verdwijnen. Dan verplaats je je blik naar het balletje. Je adem voert verse zuurstof
door je lichaam. Je laat alleen nog zuivere en positieve gedachten toe. Het balletje wordt in je gedachten een vogeltje. Een heel lief vogeltje dat eigenlijk maar één ding wil, en dat is zo ver mogelijk voor jou vliegen.

De kunst is dan om op dat moment het vogeltje met die stok in je handen zo'n ongenadig harde klap te geven dat het naar de andere kant van de wereld vliegt, zonder te klapwieken. Daarna nog stuk of twee klappen om het murwe vogeltje volledig onder de groene zoden te krijgen, en voila: u heeft een zogenaamde "birdie" gescoord. Naar het schijnt is er weinig ontspannender dan zo lekker een middagje te golfen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat je vind moet je teruggeven: