donderdag, juni 26, 2003

Ovenschotel met kalfsragout

hoofdgerecht, 4 personen
· 1 pak aardappelpuree voor ovenschotels (à 2 zakjes)
· 1 grote ui
· 2 1/2 eetlepel zonnebloemolie
· 1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
· 1 blikje maïskorrels (300 g)
· 2 blikken kalfsragout (400 g)
· zout
· peper

· ovenschaal inhoud ca. 3 liter

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 1 minuut fruiten. Groentemix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Maïs laten uitlekken. Kalfsragout en maïs toevoegen en even meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Ovenschaal invetten met rest van olie. Ragoutmengsel in ovenschaal scheppen. Afdekken met laag puree. Schaal in oven ca. 15 minuten gratineren.

Het klinkt allemaal zo lekker, maar ik heb nog steeds geen oven... Story of my life?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat je vind moet je teruggeven: