zaterdag, maart 29, 2003


Linda

TO: LINDA215495@hotmail.com
Subject: Re: Is your cock to small

Beste Linda,

Ik ken je niet. Je heet waarschijnlijk niet eens Linda, want je verandert regelmatig van naam. Je trekt je niets aan van de nieuwste spamscanners op mijn computer. Je richt je altijd persoonlijk tot mij. Jouw mailtjes gaan altijd over twee dingen: fat reduction en penis enlargement. Nooit over soldaten die weigeren onder de bommen van de gedoodverfde winnaars te gaan liggen. Nooit over mijn heerlijke steekpass. Nooit vraag je gewoon hoe het met mij is.

Na een maand of drie van die dagelijkse mails begin ik me toch een beetje zorgen te maken. Hoe ben ik in jouw dikke-man-met-kleine-penis-file terechtgekomen? En belangrijker: hoe kom ik eruit? Linda, ik weet dat ik niet de dunste man op aarde ben. En niemand trapt in mijn verhaal dat die klerejunks alweer mijn hometrainer gestolen hebben. Dat van die penis vind ik natuurlijk minder leuk. Ik durf vrouwen al niet meer te vertellen dat het monument op de Dam een replica op ware grootte van mijn geslachtsdeel is. Heus Linda, ik weiger om na veertig jaar ineens een overdosis penis-enlargers te nemen. To boldly go where no man has gone before is geen slogan voor een penis.

Linda, ben je een hardnekkige grap van mijn vrienden? Of ben je gewoon mijn vrouw? Mirjam? Ben jij het? Dit soort dingen hoeven we toch niet in het openbaar te bespreken?

Bron: Parool/Raoul Heertje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat je vind moet je teruggeven: