donderdag, juli 24, 2003

test
De 5 bureautypes

1. Mix je werk-met-je-leven type heeft een zeer opgeruimd bureau met daarop foto’s van familie en vrienden. Hij is zeer loyaal en vindt de band met familie en vrienden zeer belangrijk. Het kan voorkomen dat de persoon in kwestie liever niet wil praten over gevoelige onderwerpen met betrekking tot familie of vriendschappelijke relaties.

2. Het nette opgeruimde type heeft een overdreven opgeruimd bureau en heeft vaste plekken ingericht voor alle objecten. Hij is zeer betrouwbaar, maar geeft zijn of haar emoties niet makkelijk bloot.

3. Het animerende type zorgt doorgaans voor ‘zeer aangenaam gezelschap’ op de werkvloer. Hij benadrukt dit met diverse opmerkelijke speeltjes op het bureau in combinatie met fel gekleurd schrijfgerei. De ‘animator’ is expert in het tot leven brengen van relaties, maar wordt zelden echt serieus genomen.

4. Het leidinggevende type is zeer stijlvol en omringt zich graag met de laatste nieuwtjes op het gebied van kantoorapparatuur en meubilair. De eigenaar is recht-door-zee en gaat op professionele wijze om met relaties. Het delen van gevoelens is zeer problematisch.

5. Het chaotische onweersbui type is een warhoofd en creëert een chaos op het bureau met talloze stapels papier en andere rommel. De eigenaar is spontaan en altijd enthousiast. Daar staan wel negatieve eigenschappen tegenover zoals onbetrouwbaar en onzeker.

Bron: AD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat je vind moet je teruggeven: